How many locks are open?

How Many Locks Are Open?

Three locks are unlocked

Funny Riddles

35. Riddle: What has lots of eyes, but can’t see?
Answer: A potato

36. Riddle: What has one eye, but can’t see?
Answer: A needle

37. Riddle: What has many needles, but doesn’t sew?
Answer: A Christmas tree

38. Riddle: What has hands, but can’t clap?
Answer: A clock

39. Riddle: What has legs, but doesn’t walk?
Answer: A table

40. Riddle: What has one head, one foot and four legs?
Answer: A bed

41. Riddle: What can you catch, but not throw?
Answer: A cold

42. Riddle: What kind of band never plays music?
Answer: A rubber band

43. Riddle: What has many teeth, but can’t bite?
Answer: A comb

44. Riddle: What is cut on a table, but is never eaten?
Answer: A deck of cards

45. Riddle: What has words, but never speaks?
Answer: A book

46. Riddle: What runs all around a backyard, yet never moves?
Answer: A fence

47. Riddle: What can travel all around the world without leaving its corner?
Answer: A stamp

48. Riddle: What has a thumb and four fingers, but is not a hand?
Answer: A glove

49. Riddle: What has a head and a tail but no body?
Answer: A coin

50. Riddle: Where does one wall meet the other wall?
Answer: On the corner

51. Riddle: What building has the most stories?
Answer: The library

52. Riddle: What tastes better than it smells?
Answer: Your tongue

53. Riddle: What has 13 hearts, but no other organs?
Answer: A deck of cards

54. Riddle: It stalks the countryside with ears that can’t hear. What is it?
Answer: Corn

55. Riddle: What kind of coat is best put on wet?
Answer: A coat of paint

56. Riddle: What has a bottom at the top?
Answer: Your legs

57. Riddle: What has four wheels and flies?
Answer: A garbage truck

fuk

Related Posts

Spannende_Gewinnchancen_und_lukrative_Angebote_rund_um_vegashero_für_echte_Glü

Spannende Gewinnchancen und lukrative Angebote rund um vegashero für echte Glücksritter Das Spielangebot von vegashero: Eine Reise durch die Welt des Online-Glücksspiels Die Bedeutung der Softwareanbieter für…

Celestial_Wonders_Unveiling_the_Life_of_an_Astronaut_for_Future_Generations

Celestial Wonders Unveiling the Life of an Astronaut for Future Generations The Rigorous Training Process Simulations and Mission-Specific Training Life Aboard the International Space Station The Challenges…

Estratégias_financeiras_sólidas_para_alcançar_o_status_bro_winner_em_tempos_a

Estratégias financeiras sólidas para alcançar o status bro winner em tempos atuais Planejamento Financeiro: A Base do Sucesso A Importância do Orçamento Pessoal Investimentos Inteligentes: Multiplicando seu…

Advanced_techniques_and_vincispin_mastery_for_dedicated_puzzle_solvers_today

Advanced techniques and vincispin mastery for dedicated puzzle solvers today Understanding the Core Mechanics of Spherical Puzzles Strategies for Tackling Complex Spherical Challenges The Role of Material…

Umfangreiche_Einblicke_in_die_Welt_von_thor_fortune_und_dessen_langfristige_Bede

Umfangreiche Einblicke in die Welt von thor fortune und dessen langfristige Bedeutung gewinnen Die Grundlagen einer durchdachten Finanzplanung Die Rolle der Diversifikation Langfristiges Investieren als Schlüssel zum…

Attraktive_Trends_und_Sweety_Spin_für_individuelle_Spielerlebnisse_jetzt_erlebe

Attraktive Trends und Sweety Spin für individuelle Spielerlebnisse jetzt erleben Die Evolution des Spielerlebnisses: Von Klassikern zu interaktiven Welten Die Bedeutung von Personalisierung und Anpassungsmöglichkeiten Der Einfluss…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *