10 Bewildering Objects That Left Folks Wondering about Their Uses

1. “What is this metal bowl-shaped thing with a hollow handle/spout?”

Answer: “Part of a cream separator.”

2. “What is this padded satin item with ribbon ties and a hole in the middle? Appears possibly handmade, like a case for a beauty item.”

Answer: “It looks like it might go on top of a hanger (which is why there’s a hole in the middle). This would turn something like a smooth wooden hanger into one of those hangers with a satin finish/top to prevent light items like slips or lingerie from slipping off the hanger. The ties would be to secure it to the hanger, perhaps. Just a guess though!”

3. “Small plastic object. Has a cap that covers 2 small nubs on top.”

Answer: “I was over here assuming it was for 2 part epoxy.”

4. “Found this on the beach. It’s less than a foot long and seems to be a string with a bunch of little discs strung on it?”

Answer: “Those are whelk egg cases!”

5. “Belt contraption attached to the rear wheel of a Chevy Bolt”

Answer: “It looks like some homegrown charging system.”

6. “Black liquid that appears to have dripped from the ceiling, right underneath a light.”

Answer: “Bad ballast, they are potted with that goo.”

7. “Hollow small glass object with a weird opening. What is it?”

Answer: Glass vase/flower holder.

8. “20 years of research and Reddit is my last hope!”

Answer: “Inside the mouth of a Freshwater Drum.”

9. “I found it in a forest in Sweden, about 1 m from the ground, roughly 20 cm in size. Hard to the touch, but drips liquid when knocked.”

Answer: “Looks like a polypore fungus that is exuding excess moisture, called guttation.”

10. “I got a bag containing 6 of these from China. I have no idea why! What are they?”

Answer: Rose of Jericho (Resurrection Plant, Dinosaur Plant, Jericho Rose)

Related Posts

উপলব_ধ_কর_ন_স_ম_র_টফ_ন_ব_যবহ_র_র_স_য

উপলব্ধি করুন স্মার্টফোন ব্যবহারের সুযোগের সাথে 1xbet app এবং উপভোগ করুন গেমের নতুন দিগন্ত। 1xbet App-এর বৈশিষ্ট্য এবং সুবিধা নিরাপত্তা এবং নির্ভরযোগ্যতা 1xbet App ডাউনলোড এবং ইনস্টল…

Kayda_değer_taktikler_içeren_gates_of_olympus_vodds_rehberi_oyuncuları_heyeca

Kayda değer taktikler içeren gates of olympus vodds rehberi oyuncuları heyecanlandırıyor Gates of Olympus'un Temel Mekaniği ve Semboller Çarpanlar ve Ücretsiz Döndürmeler Gates of Olympus Oynarken Dikkat…

Возможности_ставок_от_начинающего_до_экспе

Возможности ставок от начинающего до эксперта через winline freebettingreview помогут увеличить выигрыш Понимание основ фрибетов и их роль в ставках Вариации фрибетов и их влияние на стратегию…

Faszination_und_Rebellion_vereint_mit_retrochicks_für_authentische_Weiblichkeit

Faszination und Rebellion vereint mit retrochicks für authentische Weiblichkeit Die Mode der Retrochicks: Ein Spiegelbild vergangener Zeiten Die Bedeutung von Vintage-Fundstücken Der Einfluss der Ikonen vergangener Zeiten…

Fantastic_fun_awaits_within_the_chicken_road_game_for_endless_mobile_entertainme

Fantastic fun awaits within the chicken road game for endless mobile entertainment Navigating the Perils of the Road: Core Gameplay Mechanics The Appeal of Simplicity: Why People…

Excitement_surrounds_the_aviator_game_and_understanding_risk_versus_reward_poten

Excitement surrounds the aviator game and understanding risk versus reward potential Understanding the Core Mechanics and Probability The Role of the Random Number Generator Developing Effective Betting…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *